vineri, 22 aprilie 2011

Program special de Anul Nou 1978

   Vreau sa va prezint si grila de programe TV din zilele de 1 si 2 ianuarie 1978, de dupa Revelionul prezentat anterior. Televiziunea Romana folosea in zilele de sarbatoare ale Anului Nou, un program specific zilei de duminica la care adauga Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena.  Magazinul duminical il transforma  in “Album de Anul Nou” pentru ziua de 1 ianuarie, respectiv  “Album distractiv” pentru ziua de 2 ianuarie.  Acestea erau urmate de o emisiune sportiva retrospectiva realizata de Cristian Topescu in care prezenta performantele sportive ale recentului an incheiat. Programul continua cu un telespectacol muzical distractiv realizat de Titus Munteanu  sau cu o editie speciala a concursului “Cel mai bun continua”, in mare voga in acea perioada. Inainte de telejurnalul de seara televiziunea difuza un film pentru copii si tineret, in speta “Stan si Bran”, respectiv “Vrajitorul din Oz”.
  Pentru ca partidul cerea, in program intercalau cateva momente in care oamenii muncii din fabrici si uzine isi exprimau gandurile pentru noul an, de asemenea nu uitam ca ziua de 1 ianuarie era sarbatoarea nationala a Cubei si “fratelui” Fidel Castro ii erau destinate douazeci de minute.    
   Programul tv se sfarsea cu emisiunea “Daca doriti sa revedeti”,  in care prezentau selectiuni din programul de Revelion. Daca in prima zi a anului stingerea se dadea la orele 23:00, a doua zi programul tv se sfarsea cu o jumatate de ora mai devreme.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu